Heeft u vragen? Whatsapp  0475-498003   of​ shop@kalkoen.nl ​​​Gratis verzending vanaf €125 (meer informatie over bezorging)
Volg ons

Welke bezorgopties zijn er?

Normale bestellingen (diepvries)

Normale bestellingen zijn bestellingen niet bedoeld voor de feestdagen en bevatten alleen diepvriesproducten. Levering is elke woensdag tussen 8:00 en 22:00, u ontvangt een track and trace van tevoren. Deze optie is niet bedoeld voor bestellingen voor de feestdagen.

Kerst (vers)

Tijdens kerst maken wij gebruik van onze eigen chauffeurs die uw bestelling tot aan uw deur brengen. De bezorgdatum is gebaseerd op de provincie waarin u woont en wordt na het invullen van uw adres bekendgemaakt. U betaalt €15 voor de bezorging, gratis verzending boven de €125 is hierbij niet van toepassing. Op de dag zelf ontvangt u een Track and Trace met live-tracking van de bezorgtijd.

U heeft daarnaast ook altijd de keuze om de bestelling op 24 december af te halen op Biesstraat 63 in Heythuysen of op 25 december te laten bezorgen voor €35.

Thanksgiving (vers)

Uw Thanksgiving bestelling wordt bezorgd op woensdag 22 november tussen 8:00-20:00 uur. U betaalt €15 voor de bezorging, gratis verzending boven de €125 is hierbij niet van toepassing. We maken gebruik van eigen chauffeurs die uw bestelling tot aan de deur brengen. Op de dag zelf ontvangt u een Track and Trace met live-tracking van de bezorgtijd.

Op 22 november kunt u uw bestelling ook afhalen tussen 16:00 en 20:00 uur op de Bosscherkampweg 20 in Heythuysen.

Afhalen in Heythuysen

Normale diepvries bestellingen kunt u afhalen op de Bosscherkampweg 20 in Heythuysen.